EhoMag
Zanimljivo

Desilo mi se nešto jako neobično

Desilo mi se nešto jako neobično… Otišli smo muž i ja na slavu kod njegove sestre i zeta. Poveli smo naravno i našeg sina od mesec dana. Zureci da spremim sve sto nam treba od stvari za bebu i supruga, svoje sam i zaboravila da ponesem. Najzad smo krenuli,jos samo 300km i stizemo. Posle dosadnog i dugog puta,eto nas. Ja sam prvi put kod njih u kuci,a kuca vec puna gostiju,kazu kod njih se docekuje slava. Suprugov zet je,kao svaki pravi domacin, bio ljubazan i srdacan i prvo se pozdravio sa mnom. Zatim me je stavio u celo stola,jer sam prvi put kod njih u kuci.

Posto je vec bilo kasno,otisla sam da uspavam sina i zaspala sam pored njega.Ne znam koliko smo spavali,ali znam da me je probudio neko ko je bio pored kreveta. Bio je to jetrvin muz, Zoran, koji mi je presao rukom preko ledja,posto sam lezala na boku. Trgla sam se i pitala sta to radi,on je rekao da nista nije lose mislio,nego da je samo dosao da me pozove da izadjem kod njih u dnevnu sobu.

Ok,mozda mi se i ucinilo…Izasla sam.Tu su bili samo moj muz i njegova sestra. Zoran je vec sipao crno vino svima,da nazdravimo…zatim po jos jednu casu…Onda su moj muz Aca i Zoran,nastavili da se takmice ko vise moze da mesa pica,a da mu nista ne bude.Pili su i vinjak,viski,pivo…Obzirom da ih je vec dosta uhvatilo,jetrva Sladja i ja im vise nismo dale da piju.Sladja je iznela meze,a Zoran je skocio,da me ..

izvor: info-magazine.site

Related posts

Čekala sam i dočekala osvetu

H H

Konačno sam odahnula

H H

Samu sam sebe obilježila za čitav život

H H