EhoMag
Sport

Ćiro oduševljen predstavom Hrvatske protiv Francuske

Ćiro oduševljen predstavom Hrvatske protiv Francuske

Bivši selektor Bosne i Hercegovine, ali i Hrvatske, danas 85-godišnji Miroslav Ćiro Blažević komentarisao je utakmicu Hrvatske protiv Francuske.

Ćiro je gledao meč uživo, a nakon toga imao je riječi hvale u razgovoru za Tportal, iako je domaćin poražen od Francuske rezultatom 1:2.

“Bila je ovo demonstracija moći i mladosti hrvatskih nogometaša. Čestitam Daliću jer ovako brzo ukomponirati momčad koja je nova, jer trebalo je napraviti novu ekipu, mi smo danas (op.a. u srijedu navečer) nesretno izgubili ali smo demonstrirali svu moć da možemo i protiv najjačih. A ovo su ipak svjetski prvaci. Nama je falilo malo iskustva. Prema tome, naša nogometna budućnost, po mom mišljenju, je itekako osigurana’, rekao je Ćiro Blažević podno zapadne tribine maksimirske ‘ruševine’, dok je brzim korakom jurio prema južnoj, na susret sa svojim starim znancem, 52-godišnjim Deschampsom.

Od te ‘mladosti’, Ćiro Blažević je izdvojio jednog igrača, Nikolu Vlašića.

“Zaista je bio maestralan. Uz našeg kapetana, Luku Modrića, koji je još uvijek svjetska klasa i apsolutni autoritet na terenu, Vlašić je zbilja zaslužio sve komplimente. Koliko je samo pretrčao, a onda i zabio gol, bio konstantno opasan”.

izvor: scsport.ba

Related posts

Valencia dobila novog trenera

admin

“Igrače smo molili da smanje plate, da smo doveli igrača za 60 miliona funti, nastao bi haos”

admin

Novak Đoković pozitivan na korona virus

admin