EhoMag
Zabava

“Brat se zaljubio u stariju djevojku”

“Moj mlađi brat se zaljubio u NAJVEĆU FUNDRU u gradu. Ljudi 9 godina starija od njega, ima 27. Međutim budala se zaljubila na prvu. Mislim i ona je tu vjerovatno kriva, jer je vidjela priliku da se uvali u našu porodicu, jako smo bogati.

Pokušavao sam ga urazumiti, pokazivao slike, poruke… ali džaba. Prošle godine, nakon samo 3 mjeseca što ju je upoznao, budala je oženi, TRUDNU!!! Odmah sam znao… posumnjao da je bila trudna i prije nego sam ih upoznao. Nakon što se porodila, moj brat je još više poludio jer je dobio SINA, postao tata. Više nisam mogao da trpim što ga pola grada ismijava i bez ičijeg znanja sam prije par dana uradio DNK test. Evo, danas stigli rezultati i kada sam pročitao ŠOK!

Dijete je njegovo… ima dijete sa tom ološi. Katastrofa… Ovo je zadnje što sam želio, mislio sam da će ga ovaj DNK test urazumiti, zaista sam vjerovao da je neko drugi otac, ali neću odustati dok ga ne izvučem i odvojim od ovog smeća u koje sam ga na neki način sam uvalio. Kud joj plati da dođe na punoljetstvo, nikada neću prežaliti”

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

ISPOVEST: Treba mi savet. Dok sam bila mladja napravila sam gresku i smuvala se sa momkom koji je malo dalje…

U R

“Radim u bolnici i ono što mi se dogodilo nikad neću zaboravit”

U R

“Tek sam krenula na faks, prva godina, i odlučila sam da usput nešto i zaradim”

U R