EhoMag
Zabava

Zatrudnila sam sa kumom

U braku smo već 11 godina i godinama smo pokušavali da zatrudnim, ali nije nam išlo. Muž i njegova mama su često optuživali mene da sam JALOVA i NERODKINJA, a ustvari problem je u mom mužu. Tačnije ja sam se ispitala i medicinski, A I PRAKTIČNO obzirom da sam već 4 mjeseca trudna.

Moj muž je i dalje ubijeđen da je bio problem u meni i da je njegova “pumpa” ispravna te da me je on NAPUMPAO… kako mi u zadnje vrijeme često govori. Međutim, kada sam prije 10 dana njegovom kumu rekla da je ustvari on otac mog djeteta, čovjek je podivljao POTPUNO IZGUBIO RAZUM i sav bijesan me ošamario.

Rekao mi je da sam ga iskoristila i da moram da abortiram jer ne želi da se dovede u situaciju da povrijedi kuma nekada u budućnosti. To što se desilo između mene i njega OPTUŽIO je mene da sam ga svjesno namamila u krevet. Rekla sam mu da abortus ne dolazi u obzir, a tada mi je zaprijetio na najstrašniji mogućći način i već danima sam u velikom problemu.

Prosto ne želi ni 1% da rizikuje… kaže šta ako nekada djetetu bude trebala očeva krv da bi preživjelo i tako te gluposti gdje je mogućnost jedan od milijon. Sa druge strane ako pobacim GOTOVA SAM, muž, a pogotovo svekrva će da me razapnu živu. Tu bi bio definitivno kraj braka, a volim ga… ŠTA DA RADIM!?

(komicnistatusi.rs)

Related posts

“Devojka me prevarila na devojačkoj večeri”

U R

“Imam 21 godinu i zaljubila sam se u svog profesora..”

admin

Kamera postavljena u prirodi snimila prizor koji se jako rijetko viđa (VIDEO)

admin