EhoMag
Zabava

Zatrudnila sam sa kumom

U braku smo već 11 godina i godinama smo pokušavali da zatrudnim, ali nije nam išlo. Muž i njegova mama su često optuživali mene da sam JALOVA i NERODKINJA, a ustvari problem je u mom mužu. Tačnije ja sam se ispitala i medicinski, A I PRAKTIČNO obzirom da sam već 4 mjeseca trudna.

Moj muž je i dalje ubijeđen da je bio problem u meni i da je njegova “pumpa” ispravna te da me je on NAPUMPAO… kako mi u zadnje vrijeme često govori. Međutim, kada sam prije 10 dana njegovom kumu rekla da je ustvari on otac mog djeteta, čovjek je podivljao POTPUNO IZGUBIO RAZUM i sav bijesan me ošamario.

Rekao mi je da sam ga iskoristila i da moram da abortiram jer ne želi da se dovede u situaciju da povrijedi kuma nekada u budućnosti. To što se desilo između mene i njega OPTUŽIO je mene da sam ga svjesno namamila u krevet. Rekla sam mu da abortus ne dolazi u obzir, a tada mi je zaprijetio na najstrašniji mogućći način i već danima sam u velikom problemu.

Prosto ne želi ni 1% da rizikuje… kaže šta ako nekada djetetu bude trebala očeva krv da bi preživjelo i tako te gluposti gdje je mogućnost jedan od milijon. Sa druge strane ako pobacim GOTOVA SAM, muž, a pogotovo svekrva će da me razapnu živu. Tu bi bio definitivno kraj braka, a volim ga… ŠTA DA RADIM!?

(komicnistatusi.rs)

Related posts

Kume šta to radiš sa kumom

admin

“Neki dan sam upoznao predivnu ženu, desetak godina stariju od mene”

admin

TATA JE BIO JAKO LJUBOMORAN NA MAMU, KADA ME RODILA NIJE VEROVAO DA SAM….

admin