EhoMag
Zabava

“Svekrva me mrzi, danas me je pred mužem…”

“Svekrva me danas ošamarila i to pred mojim mužom koji je nakon toga stao na njenu stranu i rekao da sam dobila što sam zaslužila :(… Osjećam se totalno poniženo, jadno i bespomoćno… Od prvog dana braka svekrva me mrzi i pravi mi probleme.

Živimo zajedno i konstantno sam pod stresom, a kada sam se prije mjesec dana porodila moj život je postao još teži, prosto nemoguć za izdržati… GORE OD PAKLA vjerujte mi .

Prije tačno mjesec dana sam rodila djevojčicu i danas me je svekrva ošamarila jer sam se protivila da se mojoj djevojčici stavljaju minđušice, još je mala i jednostavno se plašim za nju, ali moja svekrva se drži nekih tradicionalnih običaja i prosto je opčinjena da mojoj djevojčici,svojoj unuci stavi zlatne minđušice.

sad-woman1

Prvi put nakon dvije godine braka sam odgovorila na svekrvine provokacije i maltretiranja, ali sve što sam dobila bio je taj šamar, nakon čega su svekrva i moj muž ipak odveli moju princezu kod zlatara, probušili joj uši i stavili te famozne zlatne minđušice koje će je kako kaže ČUVATI OD ZLA Srce mi puca kada god pogledam u njene uši, samo kada zamislim koju bol je morala da doživi zbog gluposti, uh…”

(novi.ba)

Related posts

Moja snaja varala mog sina, saznala sam da je zatrudnela ali ne sa mojim sinom!

admin

“Imam 45 godina i živim jedan porodičan život..”

U R

Iz siromašne sam porodice i cijeli život živim skromno, moglo bi se reći bijedno

admin