EhoMag
Zanimljivo

Sve je bilo super, a kada sam napunila 18 on me zaprosio

Moj momak je samo par dana nakon našeg prvog izlaskia istetovirao moje ima preko cijele lijeve podlaktice. Time mi je pokazao koliko sam mu bitna… isti noć sam mu se prepustila. Iako sam imala samo 16 godina, a on preko 30 osjećala sam da je čovjek koji vrijedi.

Sve je bilo super, a kada sam napunila 18 on me zaprosio, tražio je od mene da se odmah udam za njega. Tada je on imao skoro 34 godine i nije imao vremena za čekanje. Još uvijek sam išla u školu i nije mi bilo lako da se odlučim ipak pristala sam.

U braku smo evo 7 godina i ne mogu se požaliti da je loš muž, ali neki dan sam saznala da je tetovažu imena JELENA uradio mnogo prije nego je mene i upoznao. Jelena je njegova dugogodišnja ljubav, vjerenica koja ga je ostavila skoro na dan vjenčanja i otišla za drugog. Trenutno živi u Australiji. Vjerujte nije mi sve jedno… cijla naša veza je na neki način zasnovana na toj tetovaži, iskazivanju ljubavi preko te tetovaže.

Ne znam kako dalje, kako da preko ovoga pređem, opet kažem idealan je muž, savršen otac mojoj djeci, ali… NEVINOST SAM MU DALA, SVOJ ŽIVOT SAM MU DALA ZBOG TE TETOVAŽE, TETOVAŽE KOJA JE ČISTA LAŽ. Šta da radim.

izvor; info-magazine.site

Related posts

Imam muza 3 godine, dečka već 9 meseci

admin

Sestra mi se bogato udala, iz ljubavi,kako ona kaže

admin

On je jako bogat, otac mu je poznati ljekar i vrlo uticajna osoba

admin